Wanneer u voor de eerste keer komt voor een behandeling, word er eerst een intake gesprek gehouden. Hierbij worden persoonlijke gegevens genoteerd en de klacht(en) besproken en vastgelegd. Al uw informatie is vertrouwd en altijd door u zelf op te vragen of in te zien.

Afhankelijk van de klachten en/of wensen, wordt er een behandelplan opgesteld. De therapieën kunnen als een op zichzelf staande behandeling worden gezien, maar ook combinaties zijn mogelijk. In de meeste gevallen worden deze therapieën ook gecombineerd, omdat niet iedereen hetzelfde is.

De verschillende therapieën worden afzonderlijk uitgelegd. Klik hiervoor op de desbetreffende therapie hierboven.

Naast deze therapieën maak ik ook veelvuldig gebruik van de Dornmethode en Medical taping. Beide worden hiernaast in het kort uitgelegd. Ze worden vaak geïntegreerd tijdens een behandeling, maar zijn ook apart toe te passen.

De behandelingen worden uitgevoerd op een kruk of verstelbare tafel. Zodat altijd de juiste uitgangshouding kan worden gerealiseerd. Ook het op en af stappen wordt hierdoor makkelijker gemaakt.

Afspraak maken

Contact opnemen

Alle behandelingen worden op afspraak gegeven!
Wanneer u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit 24 uur van te voren door te geven. Mocht u dit vergeten, kan dit in rekening gebracht worden!

Vergoeding behandeling
De meeste verzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk. Informeer voor vergoedingen altijd uw zorgverzekeraar of raadpleeg uw polis.

Betaling
Betaling per pin na de behandeling te voldoen.

Cadeaubonnen
Ook cadeaubonnen verkrijgbaar. Leuk om te geven en om kennis te maken met een massage. Informeer naar de mogelijkheden!

There are no reviews yet. Be the first one to write one.